Menu

Scope 10 Aanpassingen

Om de algehele veiligheid van uw elektrische installatie te onderzoeken is de zogenaamde Scope 10 keuring uitgevonden. Deze keuring is niet wettelijk verplicht, maar uw (bedrijfs) verzekering kan wel van u gaan eisen dat u een scope 10 keuring laat uitvoeren.

Tijdens de keuring kijkt de inspecteur naar de elektrische onderdelen die bij uw gebouw horen. Ook worden er een aantal tests en metingen uitgevoerd zoals bijvoorbeeld; Controle van de groepenverdelers,meten van isolatieweerstanden,het meten en testen van uw aardingen, warmtecamera controle op uw groepenkast en het controleren van de achterliggende installatie.

Wij voeren zelf deze keuringen niet uit, maar kunnen dit wel voor u laten verzorgen, of u regelt de Scope 10 keuring zelf, en werken dan met het door uw inspecteur aangeleverde inspectierapport

Na de keuring komt de inspecteur met een inspectie rapport met daarin alle bevindingen en metingen. Hierin staan alle afkeurpunten die hersteld moeten worden. Deze afkeurpunten kunnen wij dan voor u herstellen en desnoods afmelden bij de inspecteur zodat er een Scios goedkeuringsrapport naar uw verzekering kan worden gestuurd zodat de verzekering uw pand weer kan verzekeren

Voor;

Na:

Ons aanbod producten

Voor:
Na:
Vorige slide
Volgende slide

Vervangen complete groepenkast naar huidige eisen

Voor:
Na:
Vorige slide
Volgende slide

Aanpassen groepenkast naar huidige eisen

Voor:
Na:
Vorige slide
Volgende slide

Vervangen afgekeurde TL-verlichting naar stofdichte Led verlichting (incl lichtplan)

Vrijblijvende Offerte

Wilt u graag weten wat er voor u mogelijk is qua Scope-10 keuring/aanpassingen?

Neem contact op via de whatsapp button of via het contact formulier.

Wij komen daarna langs voor een schouwing en kunnen dan samen met u kijken wat er mogelijk is, en maken voor u een uitgebreide offerte.

Bouwservice Nicolai
0.0
Gebaseerd op 0 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Interesse in een
product of dienst?
Kom in contact.

Laat een bericht achter in de mailbox

Wij reageren zsm op uw vraag