Menu

Over ons

Over Bouwservice Nicolai / Technicolai:

Na jaren in de bouw voor een baas gewerkt te hebben besloot Willem Nicolai voor zichzelf te beginnen. In 2007 werd Bouwservice Nicolai opgericht

Veelzijdigheid was de grote kracht, daardoor werd Bouwservice Nicolai dan ook door vele bedrijven en particulieren ingehuurd.

Verbouwingen, systeemplafonds,afhangen van ramen en deuren,  elektrische/water/data installaties, inbraakwerend maken van (bank) gebouwen, zonnepaneel installaties, diverse werkzaamheden werden naar volle tevredenheid van vele klanten uitgevoerd.

Door deze veelzijdigheid werd Bouwservice Nicolai jarenlang voornamelijk door een grote landelijke bank ingehuurd voor allerhande werkzaamheden in de provincies Friesland,Groningen en Drenthe.

Discreet,netjes,secuur,flexibel en vlot werken was daar een pré. Helaas werden deze werkzaamheden overgenomen door een grote landelijke partij waar wij geen invloed op hadden.

 

De technische kant van werken beviel toch meer, en daarom werd rond 2020 besloten om meer de richting van zonnepanelen en groepenkasten in te gaan.

Hierdoor was er meer overzicht van de werkzaamheden in eigen beheer en hing de kwaliteit van de werkzaamheden niet meer af van andere bedrijven die voor sommige (bouw) werkzaamheden moesten worden ingehuurd.

Tijdens de problemen met toeleveringen van zonnepaneel toebehoren in 2022 werd besloten om tijdens deze stagnatie, erkend installateur te worden zodat er nog meer vertrouwen in de werkzaamheden voor de klanten kon worden gegarandeerd.

Sommige klanten vonden het desondanks nog steeds wat raar om een bouwservice in hun meterkast te hebben, en werd besloten dat Bouwservice Nicolai per 1 januari 2024 verder zou gaan als Technicolai zodat de naam beter bij de werkzaamheden zou passen.

Vrijblijvende Offerte

Wilt u graag weten wat er voor u mogelijk is qua werkzaamheden?

Neem contact op via de whatsapp button of via het contact formulier. Wij komen daarna langs voor een schouwing en kunnen dan samen met u kijken wat er mogelijk is, en maken voor u een uitgebreide offerte.

Bouwservice Nicolai
0.0
Gebaseerd op 0 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Interesse in een
product of dienst?
Kom in contact.

Laat een bericht achter in de mailbox

Wij reageren zsm op uw vraag