Menu

Groepenkasten

Vernieuwen,vervangen of aanpassen van uw groepenkast

Eaton System 55
Eaton Medusa
Eaton ip65 stof/waterdicht

Groepenkasten

Tijdens het schouwen voor een offerte voor zonnepanelen kijken wij ook altijd naar de huidige groepenkast. Soms is het aanpassen van de groepenkast voor zonnepanelen niet een hele grote klus en kan dit veilig geplaatst worden in de huidige groepenkast.

Helaas komen wij ook vaak genoeg groepenkasten tegen die echt niet meer voldoen aan de huidige eisen en daar niet zomaar een zonnepaneel installatie bij opgezet kan worden. Aangezien het grootste doel van een groepenkast bestaat uit het veilig maken van uw elektrische installatie kunnen wij dan ook direct ervoor zorgen dat uw groepenkast groepenkast vervangen wordt zodat bij eventuele calamiteiten alles veilig afgezekert is.

Ook kan het voorkomen dat u van een 1 fase naar een 3 fase aansluiting gaat/moet, bijvoorbeeld als er veel zonnepanelen geplaatst moeten worden, of er een 3 fase keukengroep bijgeplaatst moet worden of zelfs een laadpaal. ook dit kunnen wij allemaal voor u verzorgen

Vrijblijvende Offerte

Wilt u graag weten wat er voor u mogelijk is qua zonnepanelen?

Neem contact op via de whatsapp button of via het contact formulier. Wij komen daarna langs voor een schouwing en kunnen dan samen met u kijken wat er mogelijk is, en maken voor u een uitgebreide offerte.

Bouwservice Nicolai
0.0
Gebaseerd op 0 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Interesse in een
product of dienst?
Kom in contact.

Laat een bericht achter in de mailbox

Wij reageren zsm op uw vraag